Us recomanem:
Prototip: Coneix el teu veí

Prototip: Coneix el teu veí

Un dels handicaps del barri del Raval és el desconeixement de l’altre, del veí…i conseqüentment, establir vincles, xarxes relacionals o sentiment de pertinença al barri… Per aquest motiu, coneix el teu veí proposa una interacció entre ells que consistiria primer de tot en cercar un carrer o espai públic concret i transitat del Raval. Un cop allí, reunir a un màxim de 5 veïns i una càmera de fotos es fotografiarien entre ells, es coneixerien i entrarien en una tertúlia sobre l’amabilitat, les relacions interpersonals…

Més endavant, i després del recull de diverses fotos-accions-tertúlia, es projectarien en un lloc del barri adient, un vídeo-mapping de fotografies de les/els veïns/es del Raval. D’aquesta manera s’aconseguiria repetir i replicar aquesta tertúlia entre els/les protagonistes i altres veïns.