Us recomanem:
Prototip: Ja ho veurem

Prototip: Ja ho veurem

La proposta s’estableix com un recorregut d’activitats que s’inicia amb la invitació a la ciutadania a fer fotgrafies de detalls que trobin a la Plaça del Pou Rodó (Microfotos). Les altres persones, han de poder trobar on son aquells detalls. D’aquestes microfotos, es faran dues impressions per tal de poder jugar al Memory entre els diversos participants. Aquestes dues accions es relacionaran amb dues més. El Memory amb la lliure representació d’escencenes dramatitzades. Les fotografies, serviran com a punt d’inici per explicar contes relacionats amb les imatges, que potser poden servir com “spots” entorn el barri.  D’altre banda, es farà un enregistrament en vídeo d’aquells que ho desitgin tant de les explicacions de contes, representacions lliures o experiències relacionades amb les imatges i amb el barri. A la nit, es preveu realitzar com a devolució, una projecció a la mateixa plaça del Pou Rodó amb tots els vídeos enregistrats. El joc es va incrementant conforme augmenta el número de participants. Es tracta d’un prototip fàcilment traslladable a altres entorns del barri.