Us recomanem:
A qui li agrada CiutatBeta?

A qui li agrada CiutatBeta?

L’equip de Ciutat Beta treballa dia a dia per establir relacions, aliances i unir forces en el camí i trajectòria del projecte. Ciutat Beta és una nova experiència formativa amb l’objectiu d’investigar i explorar idees i processos que ens condueixin a solucions creatives en circumstàncies o problemàtiques que ens apareixen de manera quotidiana a territori urbà. Pel projecte és vital la interrelació de persones de procedència professional diversa i compartir el coneixement i els punts de vista dels seus agents, institucions i entitats que les representen. Pretenem construir Ciutat Beta junts, creiem en el seu poder de transformació social. Contacteu-nos a projectes@ceesc.cat i en parlem.

Us presentem les tres primeres entitats que s’hi apunten:

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (ACELLEC) agrupa més de quaranta empreses que presten serveis en l’àmbit del lleure educatiu i sociocultural. L’activitat econòmica de les empreses associades s’estructura en tres subsectors: els serveis educatius, les cases de colònies i els serveis socioculturals. Des de l’any 2001, és l’associació patronal de referència en el sector, interlocutora de l’administració i dels diferents agents socials que tenen a veure amb el seu àmbit d’actuació. Al costat de l’Acellec es desplega també la Fundació Catalana del Lleure Educatiu i Sociocultural i l’Escola Efa, dos instruments que complementen i allarguen l’abast i els resultats de l’associació patronal. www.acellec.com

 

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) es va constituir a finals de 2004 amb la voluntat de recollir, defensar i promoure les reivindicacions i drets de les i els treballadors de les polítiques de joventut del nostre país, un dels col•lectius professionals menys coneguts i silenciats de l’àmbit de les polítiques d’atenció a les persones. Desprès de vuit anys i múltiples accions, activitats i projectes a les esquenes, l’AcPpJ s’ha reafirmat com a únic representant de informadors/es, dinamitzadors/es i tècnics/ques de joventut i interlocutor vàlid davant les administracions. Associació pionera a l’Estat Espanyol i de les poques d’Europa de la mateixa idiosincràsia. www.joventut.info

 

L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) és va fundar l’any 1993 amb l’objectiu d’esdevenir el punt de trobada i la plataforma de representació i reflexió dels professionals de la gestió cultural de Catalunya. Amb quasi vint anys d’història, l’APGCC s’ha consolidat com l’organització de referència en el sector cultural i l’altaveu de les gestores i gestors culturals de Catalunya. Actualment està formada per més de 750 professionals que procedeixen de diversos àmbits com les arts escèniques, les arts visuals, el patrimoni, la música… i que treballen tant al sector públic com al privat. www.gestorcultural.org

 

  • Josep Guardiola Salinas

    El meu nom és Josep Guardiola, sóc educador a un centre de secundària i Delegat en Educació i Cooperació a UNESCOCAT, i us vull donar les gràcies per aquesta iniciativa.
    Amicalment,

    Josep Guardiola

  • Mireia Tresserras Fluvià

    Hola, ahir vam anar a escoltar la presentació de CiutatBeta al Miscelanea. Sóc membre de l’associació de gestors i treballo amb temes de museus i educació. I ahir, vam conèixer i gaudir de primera mà del projecte, una gran oportunitat per a interactuar amb altres professionals com els educadors socials i també amb arquitectes, dissenyadors i un llarg etc. que conformem entre tots i totes la ciutat. Serà una gran oportunitat per donar i sobretot per aprendre.