Us recomanem:
Els facilitadors de CiutatBeta

Els facilitadors de CiutatBeta

Paco González Gil – pacogonzalez.info WORKSHOP 1: Teixit urbà

Paco González Gil Arquitecte canari, abans a Sevilla i ara a Barcelona. Sóc fundador de radarq.net, un estudi obert que treballa i investiga sobre arquitectura, xarxa i ciutat. Component de ZZZINC, cofundador de BeCity, satèl·lit de ZEMOS98 i rellançant WeWeb … També sóc professor Tutor i Consultor en Gestió de la Ciutat i Urbanisme (UOC).

Josep María Allué Esteve – www.idealudica.com WORKSHOP 2: Participació. Joc. Play City.

 

Josep María Allué Esteve

Soci Director d’Idealúdica – Coneixement en Joc. La meva formació parteix de l’educació social i té el joc i l’activitat lúdica com a eix d’actuació. Des d’Idealúdica desenvolupem projectes entorn el joc en el camp de l’educació, la sensibilització social i l’oci. Creiem que el joc, en tot els seus formats, és un excelent mitjà per transmetre coneixements, informacions, valors i experiències.

Jaume Albaigés – www.tecnolongia.org WORKSHOP 3: Cultura col·lectiva. Treball. Co-City.

 

Jaume AlbaigesEnginyer de formació, ja fa ben bé deu anys que concentro els meus esforços professionals a ajudar organitzacions no lucratives en el desenvolupament integral de la seva estratègia tecnològica, rol que he interpretat (i segueixo interpretant) en totes les modalitats possibles: voluntari / remunerat, intern / extern, consultor / assessor / formador / desenvolupador, etc. Pertanyo a la junta directiva de l’Observatori del Tercer Sector i al patronat de la Fundació Comtal i col·laboro de forma regular amb moltes altres ONL.

 

Crèdits de la fotografía CCCB (c) Miquel Taverna 2011