Us recomanem:

Reptes a punt a la plataforma CoCreable: treballant per al Passaport!

image_6El 10 de desembre realitzàvem la segona activitat CiutatBeta en què vam imaginar-nos el prototip per als barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera: El Passaport / Passaport al Casc Antic (nom provisional): o organitzar un joc o gimcana pels llocs més interessants dels barris amb un objectiu: crear un espai de coneixement d’aquests i entre els diferents habitants/visitants.

Després de la sessió, ens va quedar feina pendent: 3 o 4 qüestions a resoldre abans de la propera trobada a finals de gener i que hem inclòs a la plataforma Cocreable per treballar-hi on-line entre totes i tots i el qui s’afegeixi (la participació en aquesta activitat és oberta).

Si entreu a http://cocreable.cc/com-ciutatbeta hi trobareu aquestes qüestions/deures:

A partir d’aquí us demanem la participació amb:

  • Fer aportacions d’idees i propostes als llistats oberts a l’eina web. Cada un de vosaltres hauria de enviar com a mínim 3 propostes per a cada un dels reptes i votar i fer suggeriments i comentaris a la resta de les propostes.*
  • Fer difusió del projecte per tal que hi participin altres persones, tant sigui enviant propostes als llistats oberts, com aportant premis, oferint espais, recursos…
  • Assistir a la sessió presencial de finals de gener.**

* Per fer-hi les aportacions us heu de registrar a la plataforma CoCreable amb el vostre nom, cognom i correu electrònic, és ràpid i senzill.

Endavant! Som-hi amb les aportacions!