Us recomanem:
Workshop amb CoCreable: imatges i comentaris de la segona activitat CiutatBeta 2014/15

Workshop amb CoCreable: imatges i comentaris de la segona activitat CiutatBeta 2014/15

Lluís Sabadell Artiga, fundador de CoCreable, va conduïr i assessorar el workshop sobre treball col·laboratiu d’aquest passat 10 de desembre al Centre Cívic del Convent de Sant Agustí. Us exposem un resum d’imatges i piulades de la segona activitat CiutatBeta.

image image_2

  image_11 image_13 

image_6   image_10

“Cocrear significa idear i crear entre diverses persones, organitzacions, institucions, col.lectius, etc. La cocreació promou la integració i el desenvolupament de les habilitats i desitjos individuals de cadascú posant-los en consonància amb els dels altres cocreadors i ofereix una pluralitat d’idees i coneixements que enriqueixen els projectes i els resultats finals d’aquests.

La força de la cocreació està en el fet d’integrar a tots els agents involucrats en un repte, no només aquells amb més capacitat d’actuació o decisió, sinó tothom qui tingui relació d’alguna manera en el projecte. Així, el resultat és realment de tots i per a tots, si està degudament cocreat.”  Cocreable.org