Us recomanem:
L’entorn i el treball col·laboratiu als barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona: CiutatBeta 2014-15

L’entorn i el treball col·laboratiu als barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona: CiutatBeta 2014-15

Protagonistes principals de les celebracions del Tricentenari, ciutadanes i ciutadans d’arreu de Catalunya i nombrosos de fora han ubicat el lloc dels fets del 1714 en aquests barris, territoris que van acollir una història crucial en l’esdevenir identitari.

Si ens endinsem en la seva llarga història, comprovarem que els carrers, places i racons d’aquests barris (significants), han reproduït diversos significats tan per a residents com per visitants. Barris visitats i regentats per diverses classes, sectors de la societat, diferents procedències culturals i professionals…

CiutatBeta proposa investigar l’entorn d’aquests tres barris, descobrir els diversos usos i diferents significats que veïns i no veïns han practicat o concebut. Com han canviat en el llarg del temps els comerços, carrers, espais públics…i la relació amb les seves veïnes i els seus veïns, o amb persones que s’hi troben de pas.

CiutatBeta a més, en aquesta edició, proposa treballar el concepte de la cocreació o treball col·laboratiu entre les i els participants que s’apuntin, veïns i no veïns que sumin esforços per assolir una meta, una acció, entorn a possibles significats en comú, dels barris tractats.

Connectors amb els barris: Riborquestra i altres entitats pendents de confirmar

Facilitadors (treball col·laboratiu): Amb Lluís Sabadell, Fundador de Cocreable, la plataforma de serveis de tutorització, planificació i gestió de processos de co-creació.

Dates:  3/12, 10/12…

Espais: Centre Cívic Convent de Sant Agustí + barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Inscripcions! (abans del 2 de desembre a les 15:00h)