Us recomanem:
#SentAntoni Tour: l’experiència i el prototip es presenten

#SentAntoni Tour: l’experiència i el prototip es presenten

El «manual» #SentAntoni és el document que posava la cirera al pastís a l’experiència CiutatBeta més completa de totes. Un ric procés de cinc mesos on hem après a totes les passes fetes: mentre ens endinsàvem al barri i coneixíem alguns dels seus agents clau, quan ens relacionàvem entre nosaltres, les i els participants, i forjàvem un grup unit de diferents rols, quan dissenyàvem el prototip i dúiem a terme l’acció final a la festa major del barri de Sant Antoni. O, quan hem avaluat en cada moment aquestes passes.

#SentAntoni a més, és un prototip replicable a molts barris. Un mapa emocional que avalua l’espai públic, els sentiments dels veïns, les seves queixes, els seus records… Una acció que “fa barri” i en la que us la volem presentar en directe. A partir de juny, aquests seran els espais on exposarem #SentAntoni:

 

 

Actualitzarem aquest post si tenim més dates. Esperem que pugueu escoltar l’experiència #SentAntoni en directe. Si us interessa el prototip, contacteu amb projecte@ceesc.cat.