Us recomanem:
CiutatBeta a l’Smart City Expo World Congress

CiutatBeta a l’Smart City Expo World Congress

Del 19 al 21 de novembre es celebra a Barcelona la tercera edició de l’Smart City Expo World Congress i el projecte CiutatBeta es presenta dins de la secció en relació a la ciutat col·laborativa i societat intel·ligent.

L’Smart City Expo World Congress és un congrés anual a nivel internacional que té la intenció d’ajudar i preparar les ciutats del segle XXI a planificar-se amb una visió més intel·ligent, de manera més eficient i sostenible, per tal de consolidar el seu creixement en les properes dècades. A l’edició del 2012 va acollir a un total de 7126 visitants, 3055 congressistes, 82 països, 140 empreses, 319 ponents internacionals i 176 periodistes acreditats.

L’esdeveniment té com a objectiu apropar a les ciutats i municipis de tot el món les solucions i productes més innovadors en matèria d’eficiència energètica, de mobilitat i vehicle elèctric, de medi ambient, de planificació urbanística, sistemes de seguretat, de geo-localització, de millora i models de finançament públic-privats, i de sistemes d’informació per a monitorizar la gestió integral, entre altres.

CiutatBeta ha estat un dels projectes escollits per a que siguin presentats dins l’àrea que proposa i analitza com podem créixer com a comunitat, cap a una societat millor per viure. Serà a través d’un Elevator Pitch (discurs de l’ascensor), el dijous 21 a partir de les 17:30h, compartit amb 6 projectes més i que guarden relació: conversa/discurs que consisteix en explicar de forma breu la idea del projecte a gent que en pugui estar interessada.

Web Smart City Expo World Congress

Programa del Congrès

Elevator Pitch 5: Societat Intel·ligent i ciutat col·laborativa

Seguiment a twitter: #SmartCityExpo

Us recordem que CiutatBeta és una idea que sorgeix del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) amb el suport tècnic de Trànsit Projectes S.L i la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània. Enguany, a més, rep el suport de la Unió Europea, en el marc del projecte belearning, el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, i l’Ajuntament de Barcelona. I les seves entitats col·laboradores són l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (ACELLEC), l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) i l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.